Tekstforfatter

[arrowtic_section_head section_title=»Vi har tekstforfattere til både kommersielle og redaksjonelle formål»]

Digital Consult har flere dyktige skribenter. Vi skriver mye redaksjonelt innhold for flere norske og engelskspråklige nettsider, men det er hovedsakelig kommersielle artikler vi jobber mest med. Vi har både egne ansatte skribenter samt 7 freelance-skribenter. Dette gjør at vi kan levere raskt. Ved bestilling av en kommersiell artikkel vil denne som regel leveres til kunde i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Det å lage en god tekst og finne riktige bilder som passer til er ikke alltid like lett. Spesielt hvis man sjelden bruker en pc til annet enn admin arbeid. La oss hjelpe deg istedenfor.

I tillegg til markeds og søkemotor-tilpassede artikler kan vi også levere tekst til din hjemmeside. Ønsker du en litt mer spennende tekst som i større grad sørger for at potensielle kunder faktisk tar kontakt med din bedrift. Ønsker du samtidig at denne teksten er optimalisert slik at du kommer høyt opp på søkeresultatet når noen søker etter dine tjenester? Ja da kan vi levere.

Så; trenger du en salgsfremmende artikkel, en pressemelding eller ny forbedret tekst til din nettside bør du ta kontakt med oss.

[arrowtic_contact_element arrowtic_icon1=»» contact_element_title=»Kontakt» contact_element_desc=»Skulle du ha noen spørsmål rundt våre tjenester eller ønsker å bestille, ta kontakt på thomas@dconsult.no eller ring på 90 47 48 87″]