Innholdsmarkedsføring

Trenger du en god salgfremmende artikkel?

Content marketing, innholdsmarkedsføring eller reklame-artikler. Kjært barn har mange navn. Vi kaller det salgsfremmende artikler. Artikler som skal levere økt salg, økt trafikk til din hjemmeside eller økt kjennskap til deg og din virksomhet. Hos Digital Consult har vi mennesker med mange års erfaring innen innholdsmarkedsføring. Det betyr at vi har erfart og kan de aller fleste snarveiene som kan brukes for at din artikkel skal få god rekkevidde. Vi kan levere artikler på både Norsk og engelsk

Hva er ditt mål?

Når vi skal lage en salgsfremmende artikkel er vi alltid svært opptatt av å vite hva ditt mål med artikkelen er. Vil du selge flere varer i din nettbutikk? Eller vil du bare at flest mulig mennesker skal klikke seg inn på din nettside etter at de har lest artikkelen? Med tilgang på 7 dyktige skribenter kan vi etter en samtale med bedriften din levere artikler etter dine ønsker på 1-3 virkedager.

Hvor skal artikkelen vises?

Digital Consult har et stort nettverk av nettsider der vi kan publisere din artikkel på. Vi kan med andre ord levere både artikkel samt distribusjon av denne. Digital Consult eier en rekke publikasjoner selv samtidig som vi samarbeider med flere av Norges største nettsider. På denne måten kan vi sørge for at din artikkel får en stor og svært rimelig distribusjon.

Vi har også tilgang på over 400 000 nordmenn i ulike grupper i sosiale medier. Etter avtale vil vi kunne lage en artikkel som er tilpasset disse gruppene slik at din virksomhet kan bli «stjernen» i en viral suksess.