eAvisa.com – Norges største humor & satire side

eavisa.com

Vår mest besøkte nettside er humor og satire-siden eAvisa.com. Siden har siden lansering i 2015 markert seg med høye brukertall, stort engasjement i sosiale medier og kontroversielle saker som har fått stor omtale i flere nasjonale og lokale aviser. I 2016 hadde eAvisa Norges mest delte sak i Norge med den fiktive forskningsrapporten som konkluderte med at Kvinner som gjør alt husarbeid er de lykkeligste

Annonseprodukter

eAvisa har en stabil trafikk på +/- 500 000 lesere i måneden. Disse leserne kommer i stor grad fra sosiale medier der vi daglig distribuerer artikler fra eAvisa. På Facebook har vi en betydelig distribusjon med over 400 000 følgere i ulike humor-grupper der stort sett alle følgere er norske.

På eAvisa tilbyr vi content marketing-artikler tilpasset bransjen som annonsør opererer i. Vi har flere ganger skrevet content marketing-artikler for våre annonsører som har gått viralt og som har blitt en av Norges mest delte saker den aktuelle uken. Sakene vi har skrevet er ofte humoristisk vinklet for å passe innunder humor-konseptet.

Vi tilbyr også display-bannere, linker og distribusjon av artikler mot våre følgere i sosiale medier.

Raskt om eAvisa

  • Stabile trafikktall med over 500.000 lesere hver måned (Tall fra Google analytics)
  • Vi skaper virale suksesser for våre annonsører og er hver uke på topplistene over Norges mest delte saker
  • Vi benytter humor som virkemiddel til debatt, delinger og engasjement i sosiale medier
  • Alt innhold er innenfor norske regler, men ofte «på-kanten-humor» (Som humor bør være)
  • Vi tilbyr våre annonsører artikkelmarkedsføring, banner-visninger og tekstlinker, samt kampanjer rettet mot våre 400.000 følgere på Facebook.

Ønsker du at vi skriver en sak på eAvisa om din virksomhet kontakter du oss på [email protected]